Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.12.2013 Mikulášská klubovna

 FOTOGALERIE pod článkem.

Naše děti Kubík a Nelinka byly nemocné a tak jsem měl trošku více času připravit místnost pro slavnostní ukončení letošního roku v Poletuškách.  Vánoční hudba a vonné tyčinky zaplnily brzo místnost a už přicházely první zájemci. Na stůl jsme dali cukroví, které napekli naše maminky a ženy a ochutnávalo se a ochutnávalo. I když dost dětí chybělo, měli jsme s instruktorkou Pavlou i tak dost pobíhání protože děti vyráběly vánoční krabičky s motivem Mikuláše a šermovaly nůžkami. Ale musím je pochválit, že skoro všechny už ví, jak se bezpečně nůžky podávají kamarádovi, aby se nikdo nezranil.
S dětmi nám také pomáhaly dvě slečny Lucka a její kamarádka Klára. Skládaly, stříhaly, až se z nich kouřilo, abychom to všechno stihli. Dnes byli totiž pozváni i rodiče na konec schůzky, aby si s námi chviličku poseděly a napili se speciálního vánočního punče. Bohužel ho moc nezbylo, dětem moc chutnalo.  Škoda, že jsem se teprve při obdržení klíčů od místnosti dozvěděl, že po nás bude opět schůzovat politická strana z Velké Bystřice. Proto jsme museli velice pěknou atmosféru s rodiči utnout a shromáždění ukončit.
Zde by se hodilo mnou neoblíbené slovo „nicméně“, ale použiji slovo „Přesto“ jsme stihli před příchodem rodičů rozdat či spíše vylosovat si drobné dárečky. Byly to jen drobnůstky, ale snad to potěšilo. Moc děkuji za Vaše přání k Vánocům a především Filipovi, který mi osobně moc hezky popřál.
Já přeju také všem krásné Vánoce, aby Vás nepotkaly žádné smutné zprávy, a doufám, že Vás to s námi bude i nadále bavit a že se potkáme zase v lednu na první schůzce i s těmi, co byli nemocní  nebo z jiných důvodů se nemohli s námi rozloučit před Vánoci. Třeba se potkáme na zpívání u stromečku na náměstí nebo při pouštění lodiček.
 
Krásné Vánoce a šťastný Nový rok přeje Xˇandy a instruktorka Pavla  

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář